Vi på Med.Arbetarna Naprapaterna AB

stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling

Anders Göransson,

Leg naprapat och delägare som startade Med.arbetarna år 1996. Anders tog examen år 1997. Han är utbildad i idrottsmedicin steg 2. Han var under åren 1998 till 2003 Idrottsmedicinskt ansvarig naprapat i Hammarby IF.

Emelie Rydén, Legitimerad Naprapat. Tog examen år 2010 och började jobba hos Med.Arbetarna år 2011. Arbetar både på kliniken och ute på våra anslutna företag.

Erik Pilfalk,

Leg Naprapat. Började jobba hos Med.Arbetarna våren 2007. Erik tog examen år 2008. Utbildad inom Akupunkturtekniken Dry Needling.

Maria Thalén,

Legitimerad Naprapat. Började jobba hos Medarbetarna år 2011 och är utbildad i Idrottsmedicin steg 2 och tog examen år 2007.

Här är du i trygga händer
Medarbetarna, som är en mycket inarbetad naprapatklinik centralt på Östermalm i Stockholm som fokuserar på en aktiv behandling. Självklart behandlar vi med traditionell naprapati men utöver det så besitter vi hög kompetens inom idrottsmedicin och har specialiserat oss på stötvågsbehandling, elmedicin och akupunktur. Vi ser till att utbilda oss fortlöpande för att alltid ligga i framkant när det kommer till olika behandlingstekniker, till exempel akupunktur samt elmedicin.

Förkorta skadetiderna
Enligt oss så ska man sätta in rätt typ av behandling och rehabilitering i god tid för att du så snabbt som möjligt ska vara igång med arbete och idrott.

Vi har korta väntetider
Enda sedan början år 1996 har vi jobbar med både privatpatienter och företagskunder men även med försäkringspatienter. Vi har alltid korta väntetider både på vår klinik på Östermalm, samt på vår filial på Ekerö. Låt oss bjuda på en god kopp kaffe innan det är dags fö din behandling!

Samarbetspartners

stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling

Vi hjälper dig tillbaka till en aktiv vardag!