Exempel Naprapaterna AB

Exempel Naprapat

Leg naprapat och delägare som startade Exempel Naprapaterna AB år 2001. Tog examen år 1995. Han är utbildad i idrottsmedicin. Han var under åren 1996 till 2000 Idrottsmedicinskt ansvarig naprapat i Djurgården IF.

 

Specialisering: knän, fötter, axlar mm. Erfaren inom bl a stötvågsbehandling. Ansvarig för arbetsmiljö och ergonomi mot företag samt behandling ute hos företag.

Här är du i trygga händer

Exempel Naprapaten är en mycket inarbetad naprapatklinik centralt i Stockholm som fokuserar på en aktiv behandling. Självklart behandlar vi med traditionell naprapati men utöver det så besitter vi hög kompetens inom idrottsmedicin och har specialiserat oss på stötvågsbehandling, elmedicin och akupunktur. Vi ser till att utbilda oss fortlöpande för att alltid ligga i framkant när det kommer till olika behandlingstekniker, till exempel akupunktur samt elmedicin.


Förkorta skadetiderna

Enligt oss så ska man sätta in rätt typ av behandling och rehabilitering i god tid för att du så snabbt som möjligt ska vara igång med arbete och idrott.


Vi har korta väntetider

Enda sedan början år 1996 har vi jobbar med både privatpatienter och företagskunder men även med försäkringspatienter. Vi har alltid korta väntetider både , samt på vår filial på Ekerö. Låt oss bjuda på en god kopp kaffe innan det är dags fö din behandling!

Samarbetspartner

stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling
stötvågsbehandling

Vi hjälper dig tillbaka till en aktiv vardag!