Effektiv skadehantering och rehabilitering på Naprapat Östermalm & Ekerö

På Med.Arbetarna Naprapaterna förstår vi hur viktigt det är med en tidsenlig skadehantering och behandling av anställda. Våra korta väntetider garanterar minimal stilleståndstid och vi tror att tidig behandling och nödvändiga förändringar kan minska arbets- och idrottsrelaterad frånvaro avsevärt. Kontakta våra erfarna naprapater för att boka en tid redan idag.

Vi strävar efter att ge våra patienter bästa möjliga vård och rehabiliteringsprogram. För att uppnå detta har vi etablerat partnerskap med kompletterande leverantörer. Dessutom har vi ett starkt samarbete med stora sjukförsäkringsbolag som Skandia, Falck Healthcare, SEB, If och DKV. Många anställda har också friskvårdsförmåner, till exempel ActiWay, som kan användas på vår klinik på Östermalm.

För mer information eller för att boka en telefonkonsultation är du välkommen att kontakta oss. Vår klinik på Östermalm är öppen mellan 8:00-17:00 och vi svarar snabbt på e-postförfrågningar. Bekväm parkering finns nära vår adress på Östermalmsgatan 62 och tunnelbanestationen Stadion ligger i närheten.

Boka Ekerö

Boka Östermalm

Boka Östermalm

Boka Ekerö

Mikael Wallin

”Mycket professionellt och vänligt bemötande. Kompetenta. Rekommenderas varmt!”

Basick 50

”Räddare i nöden. Har hjälpt mig flera gånger vid ischisas musarm mm”

Martin Rönnow

Maria Engman Lyrén

Vilka är vi?

ANDERS GÖRANSSON

Leg. Naprapat. Examensår 1997. Grundare av Medarbetarna som funnits sedan 1996.

Medarbetarna har med tiden koncentrerat sig på idrottsmedicin och stötvågsterapi, vilket har bidragit till att etablera kliniken som specialist på området. Tidigare har han varit naprapat för Hammarby herrfotbollslag och skaffat sig stor expertis i att hantera skador relaterade till knän, axlar och fötter. Han har genomgått vidareutbildning i idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, ergonomi och dry needling och föreläser ofta vid Naprapath University. Dessutom håller han sig i form genom löpning och styrketräning.

EMELIE RYDÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2010. Började på Medarbetarna 2011.

Emelie är en entusiastisk fysioterapeut med en stark passion för löpning, crossfit, styrketräning och personlig träning. Med 15 års erfarenhet av handboll har hon stor expertis i hantering av skador i samband med lagsporter. Dessutom deltog hon i konditionstävlingar 2011. Emelie har fått specialiserad utbildning inom olika områden, till exempel dry needling, idrottspsykologi, utvecklingspsykologi, chockvågsterapi och idrottsmedicin steg 2. Dessutom deltar hon aktivt i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.

ERIK PILFALK

Leg. Naprapat. Examensår 2008. Började på Medarbetarna 2007.

Den här kompetenta och effektiva naprapaten har specialiserat sig på att hantera rygg- och nackskador. Han har spelat professionell fotboll för topplag som Hammarby i Allsvenskan och ägnar för närvarande en stor del av sin tid åt tennis. Han finner nöje i att utforma träningsprogram för både rehabilitering och allmän konditionsträning. Dessutom har han genomgått utbildning i dry needling, chockvågsterapi och avancerade manipulationstekniker.

MARIA THALÉN

Leg. Naprapat. Examensår 2007. Började på Medarbetarna 2011.

Maria är en erfaren naprapat med en stark bakgrund inom idrottsmedicin. Hon har arbetat som naprapat och sjukgymnast för herrarnas innebandy- och fotbollslag i sammanlagt 10 år. Dessutom är hon träningsinstruktör för löpare och har utvecklat specialistkompetens inom rehabilitering av idrottare. Hennes egen träningsbakgrund omfattar kampsport, golf och löpning.

Maria har fått utbildning inom flera områden, bland annat idrottsmedicin steg 2, stötvågsterapi, smärtbehandling och kinesiologisk tejpning. Hon är också aktivt engagerad i idrottsmedicinska frågor för Svenska Naprapatföreningen.a